lauantaina

lomalla!summertime tunicin piti olla kevätjuhlatoppi, mutta suunnitelma muuttui sitten matkan varrella. tarkoitus oli laittaa itsenäisyyspäivän juhlamekko kun se vielä mahtuu.
tosielämässä kuulemma aamulla oli niin kiire ettei kerennyt. mitä aloittavat kevätjuhlat kahdeksalta. ja oishan se kolttu tosiaan ollut valmiina siinä kaapin ovessa roikkumassa, mutta kun ei kerennyt niin ei kerennyt. (niin ja minä nukuin enkä ollut patistamassa. kyllä olen kaikkiaan surkea äitiyksilö.) eli tunika olisi ollu vaihtoehto jos olisi ollut valmiina, mutta kun se juhlamekko piti laittaa niin en kiirehtinyt.
äh.
tämä valmistui sitten saman päivän iltana juhlistamaan ekaa numerotodistusta.

toinen juttu onkin se, että toppi on kuulemma hyvä ja ihana mutta eipä tuota ole vielä päällä näkynyt. kuvaussessiotakin piti monta päivää pedata vaikka nauha on just niin iso ja pitkä kuin pitikin ja värit hyvät ja.. äitin tekemä? nytkö se alkaa?
äh.

   
summertime tunic (ik, summer 2007)
lanka: novita butterfly äitin varastosta, noin parisen kerää. ei pöllömpi lanka puuvillasekoitteeksi.
koko: xs/146-152, tehty pienimmän koon mukaisesti
puikot: 3puol

olen itsekkin ollut lomalla jo parisen päivää vaikkeivat ne mulle mitään todistusta antaneetkaan. jätskiä on tullut syötyä niinkuin se maalimasta kesken loppuis. (pommac-mehujätski on parasta ja rommirusinan hylaversiotakaan en ensikokemuksen perusteella halveksu. mutta black mac oranget takaisin! ne lipsit elikkänä "kielijätskit" ei ole yhtään sama juttu.)
seuraava missio on kaivaa ompelukone vaatekaapin uumenista ja jatkaa varovaista tutustumista. ja kyllä joku hassu mieliteko olisi varjo-fufoilla nuo keskeneräiset tekeleet  loppuun saakka. en sentään haaveile valokuvakansioiden päivittämisestä, se ei ole onnistunut kahtena edellisenäkään kesänä...

Ei kommentteja: