sunnuntaina

kaikki mikä kiiltää on glitteriäensin lauran valmistujaissukat. hauskat sukat neulottavaksi. rakkaalla ystävällä on kapea, mutta 41-kokoisen pitkä jalka. toteutin tekemällä omaan jalkaani sopivaksi ja sitten vaan metr-- vähän pitemmän jalkaosion. muistiin merkittäköön, että pohjan pituus yhteensä 25 senttiä. kaunis pitsikuvio, tähtikavennuskin oli toimiva, uusi tuttavuus.

ystävä oli sitä mieltä, että hänen jalkansa on yöllä mitattu, koska sukat olivat juuri sopivat. nyt on kai pakko mainita, että tämä oli vaihtoehto B. vaihtoehto A oli ravelryn keskustelupalsta, josta minut opastettiin tiinan sukkataulukon luokse. suosittelen.


malli: embossed leaves (favorite socks)
lanka: sisu glitter, 2 x vajaa 50 g
koko: 41
puikot: 2,25

kuvassa myös onnittelukortti. kyllä, ihan hama-helmiä. varmaan jatan päkmänit jäi johonkin alter egon hama/hämärä-osastoon. nämä ovat lasten aiempaa askartelukautta autettuna superliimalla.

muistaako kukaan, kun pienenä ei ollut sellaista ihonväristä puuväriä (tai maksamakkaran värisen kotitalon väristä, mutta se on eri juttu se)? naamat oli ihan väärän värisiä ja jos semmosen naamapuuvärin jostain sattui saamaan, niin sitä piti käyttää todella harkiten ja säästeliäästi, sillä seuraavassa puuvärisetissä sellasta ei taatusti ollut.
ja miten tämä liittyy mihinkään?
no, hama-helmissäpä on. just naamanvärinen.

ja samaan aikaan
törmäsin flickrin hama-helmi pooliin. sieltä löytyy kaikkea perhepotreteista harley-davidson logoihin. vähän vähemmän raflaavia eli ihan lastenkin kanssa askarreltavia versioita ohjeineen löytyy perler beadsin sivuilta.
(muistakaa, että teitä on varoitettu. se tarttuu.)

Ei kommentteja: