sunnuntaina

vähän villojasain voittopostia silmukatilta. kyllä, se oli todellakin mieleinen! pirkat menevät kesken olevaan peittoon. suklaat hävisivät jo kuvasta.. kaikelle on ehdottomasti käyttöä. kiitos sinulle!


 

valmiina on pari pipoa ja kaulaliina.
harmaja pipo.
ohje: kuhilahtava. näyttää novitan kuhilas-pipolta mutta eri silmukkamäärät ja erilailla toteutettu mallineule (muistiin: kolmas o s nostetaan kahden yli ja neulotaan. kaikki o s:t kierrettynä.)
eikä nettiohjeesta selvinnyt kyllä nuo kavennuksetkaan koska se ohje oli tasoneuleelle tai jotain muuta hämärää.

nettiohje oli todella huono, kaavioita luvattiin kaksi vaikka ohjeesta aukesi vain yksi.  muutaman puhelinsoiton ja parin purkutuomion jälkeen rupesi toimimaan: mukavan näköinen eikä kuulemma kutita.
lanka: regia silk 6 fädig. saapa nähdä miten pitkään kestää siistinä.
puikot: 3puol

kirjava pipo.
ohje: baby tri-peak hat, aloituksessa 72 silmukkaa.
lanka: tiinalta adoptoitu colinette skye. vähän läiskänen mutta hirmu mieluinen.
puikot: 4puol

kaulaliina (ja ranteenlämmittimet)
ohje: long cut scarf, alotuksessa 180 silmukkaa
lanka: debbie bliss soho, yhteensä meni useempi kerä, oisko ollu 300 g
puikot: 8

melko onnetonta. syykin on selvä: neulontain residenssi siirtyy muutaman kilometrin kaapuntiin päin. kauppakirjat kirjuutetahan huomenna ja omaan joulusaunaan ois tarkotus keretä.
koiraa ei silti osteta eikä aaltovaasia oteta vastaan edes tupareissa. maalaustalkoisiin voi osallistua ilmoittautumalla lootaan. erityisesti toivotaan reippaasti  yli kaksimetrisiä,  pitkäraajaisia, tasaisen siveltimenvedon omaanvia apureita.


Ei kommentteja: