sunnuntaina

mahtuuparisen viikkoa sitten valmistui tää ei mahu mun päästä –slipoveri. tuli sitten opeteltua tuo i-cordin teko neuleen reunaan koska korvien poisleikkaus –ideariihi ei saanut suurta suosiota.
on kuulemma hyvä, kai se on uskottava. ja mahtuu päästä.


raidat on vissiinki liian lähellä v-aukkoa, ensimmäinen raita nimittäin nousee. ei kuulemma haittaa. eikä näy kuvassa, kuka virheitään haluaa kuvata, emminä ainakaan! ohje on kalkulaattorilla laskeskeltu barbara walkerin opuksesta.

samostahan tuo. kukahan muistaisi mitenkä paljon sitä sitten loppujen lopuksi kuluikaan, ehkä ne vyötteet jostain löytyy? ihan peruspötkyläslipari, tykkään noista nurjista kerroksista värinvaihtokohdissa. pohjaväri oli alunperin vitivalkoinen, mutta supersankari dylonmies pelasti. (kuvassa näkyvä outo valoilmiö ei ole aurinko, vaan kirkasvalolamppu.)

 
sleeveless sweater (walker: knitting from the top)
lanka: novita samos
puikot: 4puol (äitiltä lainasin)

ajatukset: ei enää mitään saumojen yhdistämisiä tänne. tämä tapa toimii eikä hermokaan mene niin helposti.


lankalaatikko-ryhmässä olen killunut tuolla ison maaliman r-paikassa jo syyskuusta. lankojen sijasta olen ostellut kirjoja, puikkoloita plus kaikkea muuta ja yrittänyt saada valmiiksi keskeneräisiä töitä jotka sanokaa minun sanoneen sikiää jossain nurkassa.

tästä syystä ja vähän muustakin innostuin tänään suursiivoamaan lankakätköjäni.
sukkalankoja löytyi puolentoista kilon verran. yllätyin! haluatteko kuvia?
(tämä on hieman johdatteleva kysymys. ostin nimittäin kirjojen, puikkojen ja  kaiken muun lisäksi uuden kameran. eipä silti, en osaa vielä käyttää sitä. tiinaäffälle tiedoksi, että tänä aamuna latasin käyttöohjeen ja löysin ohjeiden avulla kamerasta salaman. kaikkea sitä oppii ennenkuin tulee vanhaksi ja seniiliksi.)


tämmösiä löytyi uutta kotia vailla. ei puhu ei pukise minulle.
 
vasurissa alfa. väri petrooli. 7 kerää. 50g=59 m. postikuluineen 20 e.

oikeella kitten mohair. väri petrooli. 4 kerää. 50g=163 m. postikuluineen 12 e.

myyn yhdessä tai erikseen. jos yhdessä niin pitää katella nuo postarit kohilleen ja joku köntämpi hinta. ovat asuneet kiltisti kaikennäköiseltä ylimääräiseltä suojattuna, ei koiria, kissoja, kanoja. yhteydenotot tämän lehden toimitukseen: neulontai ät gmail.com.

ps. kuka varasti kaikki nappulat ja pippulat tuosta palkista vasemmalta, palauta het.


Ei kommentteja: