sunnuntaina

valoa tunnelin päässä


parvekkeella näkyi melkein aurinko tänään. siis melkein. tuli kiirus ottaa kuvia, ja patteritkin melkein loppui kesken.

lapastilaus edistyy vähän kerrassaan:

pitkällisen neuvottelun tuloksena eri malli, tämä taitaa olla jalasjärveltä. ja alla oleva liina on vinossa. oho.

erinäinen määrä sukkia:

ja uudet työkengät. työpaikalla pitää välillä ravata ulkonakin, joten mikätahansa popo tahi tossukka ei tule kysymykseen.

harmaat sukat ovat siis vuorelman vetoa ja niihin on käytetty erittäin paljon tuulian brego-sukkien manuaalia - eri langalla, koolla ynnä muulla höystettynä. kuten kuvasta näkyy, kantapäästä tulee mallikas ja ainakin minun kinttuuni vallan hyvin sopiva. harmaa, perus- villasukka on jotenkin niin perus että on samalla maaliman hienointa ja cooleinta. varmaan siksi, että yksivärisiä sukkia on tullut niin vähä tehtyä viime aikoina. ja toisaalta siksi, että ne  eivät kuitenkaan ole niin perus (nurinkurin, uusi kantapäämalli, ekat polvarit sitten 80-luvun)!
vähän speksejä muistiin: puikot 2,75, 44 silmukkaa. aloituksessa lisäykset joka toinen krs. kiilalisäyksiä kantapäätä kohti 6.

vaaleanpunaraitainen petroolipari on pari numeroa pienempi (ja pohjelevennyksetön). samalla tiukka yritys kuluttaa kaikki meija kerralla, mutta näyttää pahasti siltä, että joku pikkupikkukeränjämä siitä jää ihan väkisinkin. ja joku koristus on tulossa tuohon varteen, kunhan valmistuvat.
muistiin: puikot 3, silmukoita 40, kiilalisäyksiä 8.
molempiin sukkiin hiirenhammas-reuna, ekkukertaa sekin, ja taitteen sisälle ohutta kuminauhaa.

ja ehkä maaliman leuhkimmat on harmaat villasukat reinoissa ja tummansiniset farkunlahkeet siihen. kyllä töissä kadehtivat. fiu.


Ei kommentteja: