tiistaina

eilen torin laitaan kasvoi mandoliinipuu


selityksiä heti alkuun: otsikkohan on napattu eräästä kuukaudesta kertovasta kappaleesta. ja mandoliini pitäisi ostaa, tarjouksia otetaan vastaan kommentilootassa.

sen lisäksi, että poden käsityömessujen jälkeistä masennusta, olen näköjään ollut muutenkin hiljaa ja harmaana.

ihan kuin tuo kelikin. tavallaan nämä kaksi asiaa ovat synkroonissa keskenään. millä ihmeellä te oikein otatte niitä valoisia, värejävääristämättömiä kuvianne? foliovuoraus makuuhuoneeseen kirkasvalolampun alle? fotoshoppaajien jatkokurssi: neulekuvauksen haasteet kaamosaikana?

lapasta ja pipoahan täällä. oranssia, punasta, colinettea, tovea, naturgarnia. vähän sukkia.  tein harmaat peruspolvarit tuulian takaperoisohjeella ullasta. niin kiire tuli, että jäi palmikot parvekkeelle. tässä vielä matkalla.

ihanat-ihanat-ihanat! sukat ovat jo ensimmäistä kertaa pesukonekarusellissa, piakkoin siis on tiedossa miten harmaa veto käyttäytyy pesuolosuhteessa. (ja suosittelen sitä ohjetta. kantapäästä tuli niiiin kaunis. ihana-ihana-ihana! samaa ohjetta meinaan käyttää seuraaviin vähän pienempiin maija-sukkiin. paitsi on kai tunnustettava, että oli vähän ensin henkilökohtaisia ongelmia lukea suomalaista ohjetta. mutta se oli ihan käyttäjäpohjainen ongelma.)


eveliina, tämä on se, jossa ei voi puhua kun ei kuule omaa ääntään –pipo. vielä puuttuu tähti tupsun päästä, mutta ei menoa ole haitannut. lisätään, jahka ja jos ompelukone kävelee vastaan. huomautan, että tämä oli todellakin se paras kuva niistä seitsemästä ja värikin on väärä.

lankana fritidsgarn, puikot suositusten mukaan. ohjetta vaklattu ullasta (joulu 2005 ja 1/06) ja heijastintähti ihan käsityöläismeiningillä kiinnitetty. lapaset tovesta, 38 silmukkaa ranteessa. jälkeenpäin lisätty resorit.

kuvista puuttuvat toiset pikkukaverin lapaset (kissalapaset korvilla ja hännällä), omat paksut huopalapaset (ulla 3/5), hukassa oleva colinette-pipo ja veto-sukat. ja yksi oskari-pojalle ajat sitten mennyt loft-vauvanmyssy ja.. tehty on, ja pidetty ja.. niin, ammattitaitoista valokuvaajaa vailla. voi ahistus.

tuli myös ensimmäinen tilaus henkilökohtaiselta sohvanvaltaajalta™ että semmoset lapaset kun sulla ne semmoset. sanoin kyllä että En Tod tee samanlaisia, joten jotakin muuta on siis tuloillaan.

se En Tod tee samanlaisia on myös syy siihen, että mitään Kokinpuntti-salaneuleita täällä ei valmisteta. ja samaten syy, miksi lankavarastosta muuttaa 2 muovipussia hiljaista lankaa etelän lämpöön. koska haluan a) pitää tämän toiminnan ensisijaisesti hauskana niin b) on viisainta tehdä niin kuin itsestä tuntuu hyvältä eikä c) aikatauluttaa omia tekemisiään ja d) neuloa vain Ihanista Langoista. outoko?


juu, ne messut. olihan siellä. neljäpuol tuntia olin. no vähän puikkoja ja vähän lankaa. budjetti piti ja rahaa jäi ylikin. kato hevijuuserit ostaa lankakartoja että ne voi shopata lankoja netistä millonvaan.


Ei kommentteja: