sunnuntaina

luokkakuva
huomatkaa kuvaan kuokkavieraana tunkenut aurinko, joka pehmensi kuvan ja saa värit näyttämään vähän hassuilta.

vasemmalta alta päälle ja sinneppäin:
vaaleanpunainen loft-pipo, 80 silmukkaa ja viitosen puikot. mätsing kuvan lapaset ja jo keväällä tahkottu fifi-huivi. (kyllä, vaaleanpunainen.)
muistiin: yksi kerä riittää. eli sen toisen kerän voi käydä vaihtamassa kun kuittikin on tallessa. jos laittaa kuitin ja langan taskuun ja jättää lompakon kotiin niin pärjää ihan hyvin ja saa siltikin uutta lankaa.

alla sinivihreäkukertava villahousuratkaisu. ei vielä lahkeita. karaisen itseäni ensin, niin että osaan poimia silmukat järkevästi ja vakoilen jostain ohjetta kun en muista. tämä tapahtuu luultavasti lasten nukkumaanmenoajan jälkeen ihan varmuuden varalta.
koko m, ohje curly purly. loft ja 4puol puikot.

alinna toivotut tove-lapaset modan 6/2006 ohjeella. 140 cm lapanen oli leveyssuunnassa sopiva allekirjoittaneen (pieneen) omaan käpälään vielä kahden pesukonepyörityksen jälkeenkin joten otin avuksi manuaalisen venytyksen pyykkitelineen ja -poikien avutuksella. nyt on sopiva siihen 140 cm käteen.

tervaleijonarasiassa mm. silmukkamerkkejä ja hakaneuloja. ihana.
vanerilätyskät löytyivät ihan ihme kaupasta, ja ovat siis pakettikorteja. pidän.
kaiken päällä poistin-punaiset-kohdat-villahousulangasta-jämä -en vielä tiedä mitkä. varmaan 140 cm kynsikkäät. kuulemma kivat.

kuvaan ei päässyt sulovilen-pipo (sama väri, sama tupsu), koska se ei käyttäytynyt hyvin. reunus jotenkin lepsottaa ja ..äh. pitäisi vähän purkaakin. kuka sitä nyt sunnuntaina purkaa, en minä ainakaan.

ravelry edit: found you!

- you are #24788 on the list.
- 7970 people are ahead of you in line.
- 10377 people are behind you in line.
- 47% of the list has been invited so far
ei tässä vielä henkeä pidätetä ootellessa mutta voiton puolella kumminkin. jokohan syyslomalla?
ja siitä jämä-puna-loftista tuli mieleiset kämmekkäät.

Ei kommentteja: