sunnuntaina

kaikennäköstä


pelasin eilen lassipallo-kimbleä.
kyllähän kaikki tietävät lassipallon? sarjakuvahahmot lassi ja leevi pelaavat juoksu-pallo-hippa-mitävaan-äksön-peliä, jonka säännöt muuttuvat koko ajan.

kimblessä voitettiin molemmat, vaikka minä kuulemma hävisin. puhumattakaan siitä, että koko pelin aikana en saanut tai kerennyt koskea noppaan tahikka nappuloihin. nappuloilla sai mm. matkustaa pelilautaa kumpaan tahansa suuntaan, millä nappulalla tahansa ja liikkumisen määrä oli myös melkolailla hmm, sinneppäin: yks kaks koome neejä viis kuus seittemänkymmentä kaheksan kymmenen.
kerrankin peli minun makuuni! peruskimblessä meneekin hermot.

mutta on täällä puuhattu kaikennäköstä muutakin. pientä.

kokeiltu värttinää ja neulottu haarniskaa: puikot *kröhöm* 7.
ensimmäiset kuvassa olevat kehräyskokemukseni luovin hahtuvalangan ja huovutusvillan kanssa. olen jo pyytänyt joulupukilta oman lampaan parvekkeelle.


alfan jämät muuttuivat kiireellä leppäkerttulapasiksi. resoria yritin jatkaa vielä lopuksi, mutta en saanut 2o 2n ihan kohilleen, joten luova ratkaisu. (siis kyllä, purin aloituksen ja poimin siitä silmukat. muuten ois jääny lankaa jäljelle ja sitä en itselleni sallinut.) viitosen puikoilla, suositus taisi olla 7. mikähän muikkuverkko sillä ois tullut?


samassa kuvassa jo aiemmin väsätty kännykkäsuojain ja sadepäivän ratoksi -puuha. värit on näköjään enemmän sinneppäin kuin tänne, mutta idea varmaankin välittyy. materiaalina jo aiemmin esillä ollut hahtuvalanka ja avustajana pesukone. hännänpään neulahuovutin.
äitiä kiitän nepparista.


Ei kommentteja: