tiistaina

hyvää päivää, olen palannut kotiin taas


tapahtunut aiemmin
olin viikonloppuna mm. rockfestaroinnissa. ensimmäistä kertaa ties moneenko aikaan laukustani ei löytynyt neuletta, ei niin minkään kokoista. rasti seinään!
sitäpaitsi voi olla, ettei mua ois ees päästetty portista sisään puikkojen kanssa..

tänään
postitäti tuli aamulla jo ennen yhdeksää ja toi lace style ja knitting without tears –kirjat. molemmat toivotettu tervetulleiksi, selailtu pariinkin otteeseen ja hyviksi havaittu. lisää lukuelämyksiä odotettavissa yövalon loisteessa.

erityisesti mieleen jäi lace style-kirjan ”näin korjaat tumpelointisi” –osio. takuuvarmasti käyttöä tässä taloudessa. elizabeth zimmermanin teoksesta kaivelin heti esille tomten jacketin, josta aikuisversiota olen kuolann-- ihastellut jaredin blogissa. ihana!

jatkoin retro ribbed socksin mallineuleella aloittamiani kynsikkäitä. tai siis ehkä kämmekkäitä, riippuen langan riittoisuudesta. koska lanka* on tummaa ja säät hyvinkin vaihtelevat, on tyydyttävä lainakuvaan.
siispä: kuvittele 2 puolivalmista kynsikästä/kämmekästä tummanruskeina tähän tapaan.


*fortissima sockan vajaa kerä, joka jäi jäljelle näistä sukista.

olin apuna laskemassa montako makaroonia mahtuu 400 grammaan. 1354 kappaletta.
ei,
älkää kysykö.

ainiin.
monkeyt ovat pari päivää lukua ja häpeävät madam, joku on oksentanut sukillenne -väriään. niille on pakko tarjota vähän väriä (kool aid/nitor/kenkälankki) pintaan, muuten kengätkin joutuvat häpeäpaaluun.

huomenna
aloitan aamuni serranolla. ja neuloen. ei ole mitään niin hillitöntä kuin diego serrano hermostuessaan!


Ei kommentteja: