keskiviikkona

tiikerijätskiäeikö näytäkkin ihan tiikerijätskiltä? lanka on edellisen postauksen roope-sedän pyllyn alta, orange-lemonade. 6 metrin vyyhdillä saa tällaisia täydellisiä raitoja. lanka on adoptoitunutta modena-merkkistä 100% villaa markka-ajoilta (anttila 12,95). lienekkä kestävyydestä, näitä pidetään puhtaalla lattialla kotona pyhäiltaisin kiikkustuolissa istuen niin eivät kulu ja likastu.

kyseessä on siis melkein sopiva melkein rpm-ohjeella tehty sukka. yksi kappale. ei vaan istu kenenkään jalkaan. omaan tiukkis, ihanvähänvaan. menis jos ois maaliman viimeinen villasukkapari, mutta kun ei oo. 48 silmukkaa ois ollu liikaa ja 42 on näköjään liian vähän. vähän pienempään kinttulaiseen löpökkä kärjestä. sinne kuitenkin menee tämä pari kunhan tulee uunista ulos.

ilokseni voin ilmoittaa, että semitieteellinen tutkimukseni tiimalasikantapään mahdollisuuksista ns. väärin tehtyjen nurjien silmukoiden osalta (e=k2) on löytänyt lakipisteensä ja julkaisen tuloksen ja aineiston mahdollisimman pian eli seuraavan kantapään kohdilla. 


Ei kommentteja: