sunnuntaina

vähän sukista (taas)
pinkissä hevosenkenkiä omasta päästä ja kirjasta vaklaten ja vaaleassa bambuystävässään polvekeraidat jepyn mukaan. kärkialoituksen opettelin lyyrasukkien mukaan, ohjeen kaivelin ullasta.
pitäisi vielä uskaltautua kokeilemaan erilaisia tapoja aloitukseen ja kantapäähän ja ..no siihen päättelyyn. en ihan taidonnäytteiksi noita valmiita sanoisi.

ja koska sitä bambua jäi eikä se meinannut millääääään loppua, niin siitä tulee unisukat pienille kylmille varpaille. kaiken maksimoimiseksi (esim. lankojen sotkeentumisen ja sitäkautta hermojen kiristymisen) molemmista päistä kerää yhtäaikaa ja kärjestä alkaen.

ja kyllä, olen jäänyt koukkuun moiseen toimintaan sukan neulomisessa. erilaisia ohjeitakin olen kaivellut internaatin ihmemaasta:
rapunzelin (pdf) sukkien ohje tarjoilee uuden tavan aloitukseen hienosti kuvien kera. arrowhead (pdf) on vähän jaywalker-tyyppinen, raitaisena parhaimmillaan.
karenin punaiset sukat ovat yksinkertaiset ja kauniit ja lisää tekemättömiä sukkia tuntuu löytyvän vähän joka paikasta. saas nähdä, milloin sukat alkavat riittää ja esimerkiksi huivihyllyssä tuntuu vajausta. pari villatakkiakin on pelkkää toteutusta vaille valmiit..

Ei kommentteja: