lauantaina

mistä on kysymys?


kirsin kammarissa -kysymyspalsta vastailee tänään lukijoiden kysymyksiin. interaktiivinen osuus löytyy postauksen lopusta.ensimmäinen kysymys koski lapasia, että onko niitä. kyllä niitä nyt on.

paitsi tietenkin tämä onneton yksilö: eikö näytäkkin vielä/ihan/melko  järkevältä?

... ennenkuin totuus paljastui jyrryyttäessäni tuolla kärjen hujakoilla. lapanen oli melkein puoli metriä pitkä eli sopiva noin 2,5 metriselle naiselle. en lähtenyt kyliltä kyselemään että kelle soppii.


mutinaosasto: puikot oli 2,75 eli luultavasti liian isot. ja jos ne ois ollu pienemmät, niin kämmenosa olis ahistanu.

mitä tästä opin? no, en luultavasti yhtään mitään.

(ohje on siis nimeltään norvegian snail mittens, ja siinä ei todellakaan ole mitään vikaa.)harmaa on aina musta:

janne-sukista ylijäänyt lanka muuttui tylsiksi peruslapasiksi piilo-bling-bling-lapasiksi:


 

helmiä! nyt osaa yläkoululainen laittaa lapaset oikeisiin käsiin, blingit on vaan toisessa lapasessa. juu, ja todellakin tykkään tuosta hiirenhammasreunasta paljon!

lanka: janne

puikot: 3puol

enkyllämuista paljonko oli silmukoita
minä on olen se anti-sininen. siksipä tämä ei olekaan sininen, vaan petrooli. vielä kun joku kertoisi sen kameralle tai edes kuvaajalle. 

sammaleiset /ulla

lanka: drops alpaca, 2 kerää (kaksinkertaisena)

puikot: ohjeen mukaan

huom: intialainen peukalokiila. erittäin istuva! suosittelen tanakasti.kahelille ystävälleni vielä vastauksia. kysymys numero kaksi: onko silmukkamerkkejä? kyllä.

entä pussukoita? olen haaveillut sellaisesta. käyttöä löytyis kyllä! varsinkin kun se vetoketjun laittaminen saattaa jäädä tekemättä ennenkuin käyn tutustu ompelukoneesi sielunmaisemaan -kirjekurssin toisen osan.
vielä lopuksi vastavuoroinen kysymys kaikille sinne ruudun toiselle puolelle: isoja vai pieniä kuvia? latautuuko isot hirmu pitkään ja saako pienistä mitään selvää?
yst. vast. lootaan.

Ei kommentteja: