sunnuntaina

helmikuuta kohti


täällä on ollut hiljaista. voisin luetella montakin muka-syytä, mutta ehkä katson vain syyttävästi peiliin. hyi minua!


on täällä kyllä neulottu. ainakin pojalle parit sukat (liian pienet, molemmat, miten mahdollista?), toiselle lapaset (likasena jo), ainakin yhdet sukat on vieläkin päättelemättä (niiden piti valmistua jo joulu marraskuussa) ja toki sukkia ja muita on keskeneräisenä aina monta. toisaalta mikäs kiire tässä valmiissa maalimassa oikeen on?


helmikuuta lähestytään reippaasti kahden villatakin voimin.
tämä haalea ruikula on jo vähän pidemmällä ja väri sellainen oliivi. ideaa voi seurata kirjojen otsikoista. lanka on piikkopirrasta tilaamaani king cole merino blendiä, joka on kyllä miellyttävää, omiin sormiin sopivan ohutta ja kyllä, edullistakin mutta odottelin sitä ehkä kolmisen viikkoa ja.. ei saa ihmistä kiusata tuolleesa.
kolme viikkoa!
hätähousun kiitos kaikille nopeille nettikaupoille. niin kuin vaikkapa secretwoolille:tämä
on kohta (ehkä) valmis. ainakin napit on jo paikoillaan. mitä nyt toista hihaa puuttuu 5 senttiä.
lanka on todellakin! yllättävän pehmeä! cascade 220 burgundinvärisenä. aika paksu siitä tulee, varsinkin jos itse on enemmän paksu kuni ei-paksu mutta eiköhän se käyttöön tule. napit on lankabaarista, jossa vierailin tammikuun alkumetreillä kymmenen minuutin verran.


näytetäämpä neulojan ainakin yhdet lempilapaset. tässä (ihastuttavasti luonnonvalossa kotletti au naturel).

parin vuoden takaa keikkamatkalta udmurtiasta ostetut. lämpimät ja ihanat, suoraan pieneltä mummolta ostetut (udmurtiassa kaikki mummelit on pieniä. jos ei oo, niin ne ei oo udmurtteja.) taisivat maksaa jotakin alle 50 senttiä.
samassa lapasostotilanteessa tulin muuten melkein vahingossa naitetuksi paikalliselle miliisimiehelle, siinä ei paljoa siviilisäädyn selittelyt auttaneet. tukalasta tilanteesta selvittiin hymyilemällä vielä enemmän ja antamalla väärä puhelinnumero. huh!


ps. joko vuodatuksen voi linkittää flickriin, minä en onnistunut? ja jonnekkin on hävinnyt ominaisuus muuttaa tehtyjen hyperlinkkien väriä, onko siihen joku kikka kolmonen?

Ei kommentteja: