sunnuntaina

möykkäpuhelin
omasta tietokoneesta lavahti laturi. henkilökohtainen mikrotukihenkilö ei osaa korjata ja uusi on suhteettoman kallis. ibookin laturia jollain halvalla?

aikakin loppui jo joskus syyskuussa. eilen vietin ensimmäistä vapaapäivää noin kuukauteen. jos joltain jää vähän aikaa yli, niin voi laittaa postilla tulemaan.
tapaamisiinkaan ei oikein kerkiä. messuille ehkä ja kiireellä heti aamusta? tosin liityin lankalootaan (ravlink), joten hirveesti ei voi sekoilla lankalaarien äärellä. paitsi on mulla vähän lupa. lankalaatikossa jokainen määrittää omat langanostamattomuusartiklansa ja siellä on pienenpieni porsaan-- suursyömärinreikä juuri messuille.

nyt on kyllä kaiken kukkuraksi käynyt niin, että jostain tuntemattomasta syystä olen joutunut Isot Neuleet -kirouksen alle. mistään valmiista ei siis ole millään muotoa pelkoa.
nurkassa: isoja ja kesken. ei tarviis kun osata tehdä i-cordia reunukseksi ja päätellä miljoona lankaa ja uh. vähän laskeskella ja poimia silmukoita. just semmosta hommaa mitä ensimmäisenä haluaa tehdä puoli kymmeneltä illalla kun puoli pataljoonaa on saatu nukkumaan.

jos ostat yhden neulekirjan ikinä, se voisi olla tämä. jos ostat monta, niin älä unohda tätä.


paljonluettu. laura taisi saada omansa jo joskus kesän lopulla, minä ostin omani taannoin.
paljon kaikkea! ohjeita, kokoja, ylhäältä alas, vinkit modaukseen, kaikki. ja erilaisia tekniikoita, ei pelkkää raglania. (itsehän näytän raglanissa melkolailla puolalaiselta painijoukkueen maskotilta.)
jos pidät ylhäältä alas neulomisesta, jos et pidä saumoista, jos haluat myös muokata ohjetta, jos olet pieni tai suuri (kokoja on xs-3xl).
aikaakaan ei tarvii, voi katella pelkät kuvat ja lukea sitten kun kerkee.

niin, ja se möykkäpuhelin: 0600-möykkä. ei tarviis rikkoa astiastoja tai kirskutella hampaita. 9,95e/minuutti ja paikallispuhelumaksu. möykkäpuhelimesta päivää, kuinka voin auttaa?
laittaisin pikavalintaan justiinsa.


Ei kommentteja: