sunnuntaina

jiihaaedit. safari ei tykkää flickrin kuvista, faiöfoks puolestaan näyttää kuvat kitisemättä. jätä kommenttia, jos kuvat ei näy niin koitan taikoa ne näkyviin.

kantri & vestern -sukat.
enemmän tulee semmonen spagettiwestern-olo, tai jopa rakettispagetti tuosta langasta. hienoista lätäkköä välillä, hyvät värit mutta ehkä niitä on tähän makuun vähän liikaa. taidan olla vähän semisolidimpi minä. taidan siis olla melko tylsä.


lanka itsessään vaikuttaa mainiolta. kestävältä. toimivalta.
mallista: taas täräytin metikköön kun en lukenut ohjetta tarpeeksi. kavennukset toteutuu sukissa ..köh, hieman tarkoitettua myöhemmin. (toki samoissa kohdin molemmissa; terveisiä vaan täältä keskinäisen kehumisen kerhosta). malli on oikeesti kaksivärinen, mutta minun silmään toimii kyllä näinkin. hauska kärkikavennus! ja nyt tuli opeteltua SSK-kavennukset silleen mallilleen. siitä lentosuukkoja tuulialle!


country socks /folk socks-kirja
puikot 2,5
koko 42
lanka mokkasukka, kultarusina

äiti on terve kun se leikkii?

tähän on muuten melkein asiallinen selityskin.
innoitukseni heräsi
sodanvastaisesta installaatiosta
johon tutustuin tämän kirjan tiimoilta. idea on mainio. neulominen voi ja saa olla kantaa ottavaa. ja jos installaatiossa olisi otettu huomioon myös ne kuolleet siviilit eikä ainoastaan suurvallan sotilaita olisin luultavasti käynyt ostamassa puoli kiloa punaista äkryylilankaa ja tulostanut ohjeen.
kirjasta löytyy myös täysin sydämmeni sulattanut, pinkin neuleen ylleen saanut panssarivaunu. uuh.

Ei kommentteja: