torstaina

ajokortti ja rekisteriote
ei, se ei ole vaaleanpunainen. mutta uusi se on. ihan semmonen karvalakkimalli. pakki taitaa olla, automaattivaihteet ja turvatyyny puuttuu. valitettavasti.

vasta nyt sitten tajusin, että eihän mulla oikeesti ole mitään valmiuksia käyttää koko ompelukonetta. kyllä saan langan pujoteltua tuon ohjekirjan avulla, mutta siihen se sitten kurahtaa pannulappuasteella se osaaminen. mitä ihmettä niillä kaikilla ompeleilla tehdään? mistä tietää mikä neula pitää valita? pitäiskö susanna tukaria?

punainen kontaktimuovioitu ompelukoneajokortti löytyy kyllä kultaiselta 80-luvulta, paperille rutuutettiin jos jonkimmoista häkkyrää ja pirulettia kaarteet soikeena. muistan uusineeni jotakin kiekuraa pariinkin kertaan. poikien kortit oli siniset eikä niitä värejä todellakaan saanut ite valita. (ja aina sanottiin että ei saa ajaa niin kovaa. miksi se sitten kulki niin lujaa?)
kostoksi yhteiskunnalle valitsinkin sitten puutyöt.

lainasin tätä mahdollisesti iloista perhetapahtumaa silmälläpitäen uudenuutukaisen monitaito-askartele-neulo-ole luova-huovuta-taikatakina-ynnä muuta -opuksen, siinä kun oli alussa ompelujuttujakin. helppoja, siis. laskin, että siinä oli 18 tyynyohjetta. 18. tupsuilla, helmillä, itämaisilla mausteilla, ihan kaikilla tavoin.

toisaalta, ne tyynyt vois olla ihan sopivaa vaikeusastetta. oishan tuossa mistä valita.
(älkää siis odotelko mitään weekendereitä. me vasta tutustutaan. linkkivinkkejä johonkin helppoon, ei niin tyynyiseen otetaan ilolla vastaan.)

Ei kommentteja: