maanantaina

vahingossatänään osuin vahingossa uusiotorille. samalle kotimatkalle päätyivät paksu ruskea villatakki rumine nappeineen sekä 78-79 vuosikerta suurta käsityölehteä. köyhdyin yhteensä 1,20 €. melko kohtuullista sanoisin. villatakki on erittäin laadukasta ja tasaista käsityöjälkeä (ihailin erityisesti saumoja). uudet napit löytyvät ehkä jopa omasta takaa, ja käsityölehtikansio tarjosi herkkuja, mm tämän:

vaikka katse kiinnittyykin ensin tukkamuotiin tarkasti katselemalla neulottujen sukkahousujen idea varmasti välittyy. ohjetta löytyy niin sukkiksille kuin sukillekin eri kokoisina versioina.

viikonlopuksi hankkimani akkainlehti viihdytti kertomalla mitä punkkupullon jämistä saakaan:
"kaada viini kulhoon. upota siihen harmaata villalankaa niin paljon kuin uppoaa. saat punaisen raidan villasukkiisi, mikäli harrastat neulomista, ja vielä selvin päin."
että Jos sitä sattuu jäämään. täälläpäin ei ole tapana.

muutakin kaikkea on kerinnyt tapahtumaan:
nuorimmalle asukille hankittiin luistimet. enää ei tarvitse kuin selvittää hänelle, että mitä niillä tehdään ja miten ne eroavat suksista.
muir on puolivälin krouvissa. pitäisikö pitää harjakaiset? joka tapauksessa a) lankaa on ihan liikaa vaikka b) koko on noin puolikas peitto eli täysikasvuisena yksilönä voin käyttää sitä esimerkiksi makuupussina. kätevää? hmm.

Ei kommentteja: