perjantaina

tunnustusolen ilmeisesti päätynyt jonnekkin huonon maun susirajoille enkä osaa pois, sillä kauneinta antia tässä postauksessa ovat uudet, tummanruskeat, nostalgiset, samettiset ja hieman epävalokuvaukselliset retukat-kengät kokoa 27.
kengät ovat kuvissa myös harhautusmielessä, sillä neuleosuus kuvissa saattaa järkyttää herkkää katsojaa.pari päivää sitten juhlin 1-vuotis-neulomispäivää. tai oikeastaan yötä.
tämä vaaleanpunainen todiste tulisi oikeastaan kehystää tai valaa betoniin, sillä tämän taidon opettelua eivät mitkään merkit maailmankaikkeudessa olisi osanneet etukäteen ennustaa.

nirskis narskis. vinous ei tällä kertaa ole perspektiiviharhaa. erityisesti olen ylpeä täydellisen ekstriimistä päättelytavasta, ihmisen luovuus oudossa tilanteessa on loputon. en muuten osaisi enää tänään.

- epämuodostunut pannulappu/barbin peitto/joku muu, mikä?
- akryylilanka luultavasti nelosen pyöröpuikolla
- koko: vaihteleva 

yösydännä ohje löytyi omista kätköistä. ilmeisesti olin hankkinut lehden jonkin virkatun hörsylän vuoksi. kirjaston poistomyynti luovutti tämän kulttuurisesti arvokkaan lehden 20 sentillä: novita 1/96. lehti lupaa mm. kauniita ja rohkeita neuleita aikuiselle naiselle. kuvista voi löytää janina frostellin, susanna sievisen, merja varvikon ja marita hakalan. osa neuleista on senverran hurjia, että ovat takuulla kuuminta muotia ihan kohta.

kuvateksti kertoo, että "puutarhan kukat ja voimakkaat pastellivärit leikittelevät kukkaneuleen kuvioinnissa."

kiitoksen sana teille, jotka teitte tunnustuksen edellisessä postauksessa! jälkiänne kulkien löysin jo moneen uuteen paikkaan.

Ei kommentteja: