maanantaina

uunista uloskun näin uhoavan gnuun postauksen, tajusin unohtaneeni täysin tämän.

onhan tuota jo pidettykin, meni suoraan käyttöön niin unehtui kuvata. uhoava sanoi tätä savunsiniseksi, minä taas vedenväriseksi. (ja muistaakseni sanoin aiemmin vähän luiruksikin.) sama alpakkalanka, eri pipo. pehmeä on, 2½ sukka- ja pyöröpuikoilla tein, aloitin taas päälaelta. reunassa helmineuletta toiveen mukaan ja rullaantuu kun ottaa päästä pois. tuntuu olevan ihan pidettävä. kukka on mary oljen jostakin niistä aika monesta virkkauskirjasta.

lapset, tänä vuonna askarrellaan pääsisäiskoristeet ihan itse.
© neulontain pääsisäismallisto 2007: norotiput

ai miksikö? kun näitä tyhjiä vyötteitä nyt on (ja yksi jo karkasikin jonnekin)... ja siksi että kaikki rahat meni lankaan.
oli vaan pakko tehdä loppuun. kello oli n. 01 kun viimeistä silmukkajonoa maanittelin auki. villasatu: en uskaltanut enää noin myöhään tarttua saksiin, vaan yritin aukoa silmukat ihan luomusti revi nätisti, kitkuta ja kiroile -taktiikalla.

tein kyllä jonkun henkilökohtaisen nopeusennätyksen. varmaan ois ylinopeussakkoja rapsahtanut, jos neulepoliisit ois ollut paikalla. aloitin keskiviikkona, torstaina pidin välipäivän ja viikonloppu menikin kiikkustuolissa istuen. mutta nopea se on tehdä, kuitenkin. ja nerokas.
clapotis: koko (noin) 170 x 50 senttimeedriä, viitosen pyörö, noro kureyon 124 ja 138, yhteensä 300g plus kotona majaillut vajaa jämäkerän puolikas (jota ilman huivi ei olisi valmistunut).

ps. flame wave sukkaa olen jo lepytellyt, ja vaikka se on vähän kiukunnut (silmukoita on tänään tippunut aika monta ja niiden määrä on kummallisesti hieman vaihdellut), voi olla että yksi fleimaripari pääsee tänään uunista ulos.

Ei kommentteja: