sunnuntaina

sinisiäpunasia ruusunkukkia


maalari maalasi taloa
sinistä ja punaista
illan tullen sanoi hän:
miksei mistään tule valmista?

nämä ovat siis tällä hetkellä kaikki olleet työn alla. ja ovat vielä hetken. jos siis ovat kaikki vuorollaan työn alla. kaikista sukista nämä ovat ne ensimmäiset..

sunnuntai:
sininen undulating rib –sukka, mieskoko, nurinkurin varpaista ylöspäin. 

maanantai, tiistai, keskiviikko:
vaaleansiniset vikkelit joutuivat lomalle tiukan kantapäätaistelun jälkeen. minä voitin. antaa tomun kuitenkin ensin laskeutua...

torstai, perjantai:
vaaleanpunainen hedera on roikkunut puikoilla jo viime vuodesta. kuvittelin hävittäneeni itseni kokonaan kartalta vaan tuoltahan löytyi oikea rivi. paitsi purkuun meni kantapää, liian korkea oli minun makuun. sitä on liikkeellä, sano.

lauantai:
undulating rib. dialogia kantapään ja kuvion synkronisoinnin kanssa.

sunnuntai:
kaulaliinallekin tuli kiirus, kun vappukin lähestyy. seuraava juhlahan on juhannus, ja juhannukseksihan lupasin itselleni tuon rajakarjalaisen valmistuvan. (logiikka...?) no, enää puolet jäljellä. on muuten aika tylsä tehtävä. ohut lanka ja liukkaat puikot aiheuttavat myös televisio-ohjelmien muuttumisen (näkö)radio-ohjelmiksi.
vikkelisukkaa sovitin, ja olin päättänyt että purkuun menee jos pahalta näyttää. näytti tosi hyvältä! hyvä niin. muutaman kerroksen tein sitäkin, ihan vaan muistin virkistykseksi.
ilta taitaa mennäkin hederan kärkikavennusten seurassa, undulaatin säästän huomisillan leffaseuraksi.Ei kommentteja: