keskiviikkona

kiirettä
(oikeasti kissan noin läheinen läsnäolo aiheuttaa hillittömän aivastussarjan ja kyynelten valumisen. myös kauniisti aseteltu frisyyri, peikattu pensasaita ja ajan pysähtynyt tunnelma ovat tällä hetkellä ainoastaan unelmissa.)

neulehoroskooppi takkutukkaiselle leijonille lupailee loppukuuksi lisää katkeilevia bambupuikkoja, tiukkoja mutta silti putoilevia silmukoita, huonosti luettuja ohjeita, liian vähän aikaa ja keskeytettyjä ajatuksia.

niimpä.
hyvässä uskossa ostamani sukkalanka (red heart 26) vaikutti oikeasti Siltä Ratkaisulta jaywalker-sukiksi. väärä vastaus. ei: vaalea, mutta silti liian levoton. pätkärunneltu. ja ehdottomasti teen tunnustuksen, että luin ohjetta ensin  väärin. kuten moni muukin. siinähän ei siis sanota, että niitä molempia kerroksi tulee toistaa.. tai ainakaan en lukenut ohjetta niin.
no, ensi kerralla sitten oikeilla silmukkamäärillä ja kerroksilla. ja täydellisellä sukkalangalla. mikä lanka sitten oikein kelpaa? en tosiaan tiedä. täydellinen sukkalanka hienoisella raidoituksella, joka korostaa jaywalkereiden ideaa. yksinkertainen, nerokas, kaunis.
semmonen vaan.
täydellinen.

sitä ennen pitäisi kyllä taikoa tuo murheenkryyni johonkin toiseen olomuotoon. punasydämestä siis luutavasti myös sukka. hyvin yksinkertainen, helppo. voi olla että ribbikin on tuolle langalle jo liikaa...*huokaus.
(onneksi noita sukkia on kesken vasta kahdet. vihreät miesten ja vaaleanpunaiset naisten pitsiunelmat.
iltaisin raahaudun sänkyyn knitting on the roadin kanssa. ehkä saan sivun, jopa kaksi luettua, ja aamuyöstä herään kun yövalo tuijottaa silmiin. sen sukkapuikon sain rikkipoikki, mitäs jätin keskelle lattiaa ja astuin päälle. eikä niistä kadotetuista silmukoista sen enempää.)

pitänee odotella, että neuletaivaan tähdet alkavat taas tuikkia tännekin.

Ei kommentteja: