torstaina

tilannekatsaus


hei, olen kirsi ja kyllä täällä ihan hyvin menee. tällä hetkellä tuulee ja sataa vetää, joten puutarhan ruoppausta ei voi harrastaa.
kesäloma häämöttää jo.  tapetit on seinissä ja erinäisiä juhlia on jo vietetty. tänään ostin puolivahingossa punokset puikoille -kirjan (se vaan tarttu mukaan. en vastustellut). eilen saapui marjutilta fitted knits.
olen kyllä neulonutkin.


tämä on tämän otannan vanhinta kastia. ja samalla matkalla semmoselle pyykkikorissa nukkuvan kokoselle. sitten syssymmällä siis.  (siis eihän kukaan enää ketään pyykkikorissa nukuta. mutta mahtuis varmaan kyllä.)



aarre blanket
malli: pi shawl (elizabeth zimmermann: knitter's almanac)
lanka: king cole merino blend dk
puikot: 4
muuta: pingotusalusta tuli kahtena isona ruutuhyppäyspalapelinä kaverin mukana sieltä missä humppa soi.


olin työmatkalla, viime kuussa. tuossa vaan helsingin alapuolella. siitä matkastakin tuntuu olevan jo tosi pitkä aika. nämä liittyy siis tavallaan siihen maahan. 



malli:merike's socks (kirjasta folk socks)
lanka: muoriskalta saatu käsinvärjätty ja jämiä
puikot: 2,25
koko: 38
muuta: kaventelin nilkasta silmukoita pois. hauska kantapää! ilmeisesti ihan kelpo sukat, koska olen nähnyt niitä pidettävän.


juna-bussi-laiva-tylsistyn kuoliaaksi-joko ollaan perillä ja missä meidän hotelli on -osuudella matkasta työn alla oli tämä ruippana (tällä en siis tarkoita itseäni, kuten kuvasta näkyy):



scarf with the striped border from weldon's, volume 5, 1890 (kirjasta victorian lace today)
lanka: grignasco merinosilk kaksinkerroin
puikot: 4,5
muuta: oikein mainio huivi. täysin aivoton ja mukava tehdä. tämmösentyyppisiä menis lisääkin millon vaan. kuvasta kreditit ja kiitos tiinalle!


tallinnasta lähti mukaan perinteisesti nuottipaperia, pyyhekumi, paikallisia neulekirjoja ja vähän lankaakin. siihen nähden, että kurvasin kaikki paikalliset lankakaupat  läpi (lukuunottamastta sadamarketia) selvisin hyvinkin pienillä vaurioilla.



..ja mitä sitten tapahtui, siitä kuulette ensi viikolla.